Säljare till Alingsås med omnejd

Säljare till Alingsås med omnejd

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad och kan hjälpa familjer att skapa en tryggare vardag? Hos oss får du utvecklas och arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Verisure är Europas största säkerhetsföretag och har Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Vi söker dig som:
  • är social, ansvarsfull och självgående.
  • sätter kunden i centrum.
  • brinner för att hjälpa och rådge andra.
  • gillar att arbeta mot uppsatta mål.
  • kan jobba eftermiddagar och kvällar.
Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet, larm och lösningar för ett smartare hem, samt att sälja tjänster till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen: Från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy.
  • Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete.
  • Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling.
  • Bra lön, hög fast del samt provison.
Utbildning och erfarenhet

För oss är det viktigast vem du är som person och att du är motiverad att hjälpa våra kunder genom att skapa förutsättningar för en trygg vardag. Vi utbildar dig och kräver därför inte att du har teknisk kompetens eller erfarenhet av försäljning och rådgivning sedan tidigare. Körkort är däremot ett krav. Det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom vården, på hotell och i restaurangbranschen. Du behöver behärska svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Under urvalsprocessen tar i utdrag ur polisens belastningsregister samt UC.

Arbetsplats

Arbetsplatsen kommer vara hos BOSAB - Brand&Säkerhet AB som sedan flera år tillbaka är franchisetagare till Verisure.

Kontaktperson

Kontakta rekryteringsansvarig Ylva Larenssonom du har frågor: 0733-352930 eller ylva.larensson@verisure.se

Ansökan och urval

Vi gör urvalet löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Pgr av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.