HR-Generalist med erfarenhet inom lön till Trumpf Maskin

HR-Generalist med erfarenhet inom lön till Trumpf Maskin

Trumpf Maskin AB är ett innovativt företag som grundades 1984, och har sedan dess arbetat med utvecklnig och försäljning av plåtbearbetningsmaskiner och lasermaskiner på den svenska, danska och norska marknaden. Trumpf Maskin är ett helägt dotterbolag inom TRUMPF gruppen vilket är ett familjeägt företag som idag är verksamma i över 30 länder. Detta är en organisation med otrolig teknisk höjd, innovativa lösningar, tillväxt och goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Till Trumpf Maskin söker vi nu en HR-generalist med erfarenhet av att arbeta med löner.

Som HR-generalist på Trumpf är du ett rådgivande stöd i personalrelaterade frågor. Du kommer att äga, driva och utveckla personalrelaterade processer i samråd med företagets ledning. I tjänsten ingår också löneadministration för ca 50 anställda.

Tjänsten är väldigt varierande och du kommer hantera flertalet olika arbetsuppgifter som att driva och upprätthålla personalrelaterade processer, ge stöd vid rekryteringar, handha vissa försäkringsärenden samt utveckla och underhålla personalhandboken. Därtill kommer också möjligheten att driva utvecklingsprojekt parallellt med ordinarie ansvarsområde. Som HR-generalist hos Trumpf ansvarar du också för att utveckla din kompetens och fortsätta att växa i din roll samt att bidra till verksamhetsutvecklingen.

Vem är du?

Du är utbildad personalvetare eller motsvarande, med arbetslivserfarenhet inom personal och HR-området på minst 3 år. Du har goda kunskaper om kollektivavtal och erfarenhet av fackliga förhandlingar. Vi ser även att du som söker har mycket god kunskap inom löneadministration och är väl insatt i de lagar och regler som finns gällande rådande löne- och pensionssystem.

Du är en god kommunikatör, har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att sätta dig in i nya system och verktyg. Vidare ser vi att du är ordningsam, har en god planeringsförmåga och är strukturerad i arbetet. Vi tror även att du som person trivs i en miljö där förändring är en del av vardagen. Du trivs i att arbeta i högt tempo när det krävs samt har en mycket god förmåga att kommunicera.

Vi erbjuder dig

I denna roll får du chansen att bli en del av ett engagerat, kompetent och kollegialt team på en spännande arbetsplats. I denna roll hanterar du HR- frågor och är löneansvarig för Sverige vilket gör varje dag spännande och unik.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på tel.nr 076-63 314 48, e-post charlotta.hansen@jurek.se
Mer info
Kontaktperson Charlotta Hansen
Telefon 0766-33 14 48
Område Alingsås
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.