Thomas Betong söker Processoperatör i Alingsås!

Thomas Betong söker Processoperatör i Alingsås!

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med att bygga upp Alingsås? Då har du nu chansen att få utbildning till processoperatör hos en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige.

Information om uppdraget:

Thomas Betongs framgång bygger på kompetens från ett engagerat team och de söker nu en processoperatör som vill vara en del av Alingsås framtida byggnadsprojekt.

Som Processoperatör tillverkar du färsk betong via ett datoriserat styrsystem. I arbetsuppgifterna ingår kvalitetssäkring genom provtagning, kundkontakt och löpande underhåll.
I denna tjänst får du möjlighet till en betald utbildning (Fabriksbetongtillverkning klass II) i en framtidsbransch som ständigt växer.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilken innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Thomas Betong. Det finns stor möjlighet att bli övertagen av Thomas Betong efter 6 månader.

Detta söker vi:

Du är Thomas Betongs ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och arbetar kvalitetsmedvetet i varje leverans. Du har god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas. Du ser vad som behövs göras och är inte rädd att ta i när det behövs. Du trivs i en arbetsmiljö som är omväxlande. Har du erfarenhet från byggbranschen och tekniskt gymnasium eller liknande utbildning kommer du att ha en god grund att stå på.
Vi vill att du har:
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B - körkort.
Meriterande för tjänsten är:
  • Godkänd utbildning i Fabriksbetongtillverkning klass II.
  • Lastmaskinsintyg
Tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat och du har möjlighet att starta omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Betong. Prefab. Betongpumpning. Efter 60 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med våra prefab produkter och breda utbud av tjänster, kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se