Sales Support Specialist till ABB

Sales Support Specialist till ABB

Har du ett intresse kundservice/kundvård? Är du en serviceminded person med fokus på kvalitet? Vill du jobba för ett välkänt, multinationellt och världsledande företag inom sin bransch? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Sales Support Specialist till vår kund ABB. ABB är en multinationell verkstadskoncern inom elkraft- och automationsteknik. ABB-koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 140 000 medarbetare.

I rollen som Sales Support Specialist kommer du ge intern och extern kundsupport gällande orderhantering och fakturafrågor. Du kommer säkerställa lösningar av kundfrågor genom att samordna Sales, Operations, Supply Chain Management och andra interna och/eller externa team. Du kommer arbeta med ständigt förbättringsarbete för att öka kundnöjdheten.

Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men arbeta på plats ute hos ABB i Alingsås. Tjänsten planerar att pågå ett år framöver och för rätt person finns det goda möjligheter till förlägning. Positionen kan vara tillgänglig på 75% eller 100% och arbetstiderna kommer vara belagda måndag - fredag.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har ett intresse för kundvård och du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med orderhantering och kundsupport samt frakt - och transportbokning. Det är också meriterande med kunskap i SAP.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com