Produktionschef Hus Väst - Alingsås

Produktionschef Hus Väst - Alingsås

Engagerad Produktionschef med fokus på ledarskap

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!

Det händer mycket på Skanska Hus i Södra Älvsborg och vi tar hem nya anbud och vinner spännande projekt kontinuerligt. För att stärka oss ytterligare söker vi en produktionschef till Alingsås.

Var med och skapa vinnande lag

Vi vill att du är med och bidrar till att vi fortsätter att vara en förebild inom samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och miljö. Vi förutsätter att du trivs med att arbeta i grupp, där du bidrar till en god stämning genom ditt tydliga ledarskap och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Tack vare dig säkerställer vi att uppsatta mål gällande bl a tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet uppnås och helst överträffas. En viktig uppgift är att arbeta med produktionsplanering och du har ett övergripande ansvar för ekonomistyrningen i produktionen. Din goda prioriteringsförmåga är viktig då du driver parallella processer med många involverade aktörer.

Du arbetar i nära samarbete med projektchef och projektingenjör och tillsammans driver ni projekten mot uppsatta mål och riktlinjer. Du har en drivkraft i att få vara en viktig spelare när det kommer till att våra projekt levererar planering på högsta nivå.

En fena på byggprocess och relationer

Vi tror att du har teknisk utbildning och erfarenhet av en roll som produktionschef/platschef. Det är meriterande om du har arbetat i större byggprojekt samt med partnering. Vi tror också att du kan byggprocessens alla skeden samt har erfarenhet av ekonomiskt ansvar. Rollen kräver god förmåga att se helheten. Som ledare är du beslutsam och drivande samtidigt som du är lyhörd och bidrar till god teamanda.

B-körkort är ett krav eftersom du som medarbetare på entreprenadverksamheten i Distrikt Södra Älvsborg kan komma att arbeta i projekt i hela distriktet, men med fokus på Alingsås.

Skanska satsar långsiktigt på dig

På Skanska värdesätter vi mångfald och tror att det skapar dynamiska och effektiva team. Är du engagerad, värderingstyrd och har viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig personliga möjligheter att växa och utvecklas professionellt.

Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Johansson, Distriktschef Hus Väst: 010-448 60 09 eller Emelie Aronsson, HR-Generalist Hus Väst: 010-448 63 32. Ansök senast den 2018-12-09.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 9 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren