Jobba som kundservicemedarbetare via Recruitive i Borås

Jobba som kundservicemedarbetare via Recruitive i Borås

Om tjänsten

Låter det spännande med en arbetsgivare som erbjuder en trygg anställning och samtidigt utvecklande uppdrag? Då har du hittat helt rätt - vi på Recruitive gör just det. Vår kund i Borås satsar för fullt och behöver nu en ansvarsfull, kundfokuserad och lösningsfokuserad person som vill jobba som kundservicemedarbetare. Låter det som rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal. Utöver det kommer du att arbeta med felsökning och problemlösning och besvara frågor i chatten. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

I jobbet ingår till exempel att
  • svara i telefon
  • hjälpa kunder som har problem
  • göra felsökningar
  • ge service i världsklass
Din profil

Är du den vi söker?
Det här jobbet passar dig som kan läsa av en situation och anpassa din kommunikation efter den. Det är en stor fördel om du har en förmåga att sprida en positiv energi till dina kollegor. Du uppskattar ett högt tempo och vill utvecklas inom service, kundsamtal och felsökning. Om du har erfarenhet av service klättrar du ytterligare på listan över intressanta kandidater.

Vi önskar även att du
  • har känsla för god service
  • har en gymnasieexamen
  • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
Om företaget

I den här tjänsten kommer du att arbeta på ett stort, internationellt och marknadsledande företag inom kundservice. Vi erbjuder samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Erbjudande
  • meriterande arbetserfarenhet
  • lön enligt kollektivavtal
  • utbildning på plats
Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!