Rekrytering av Systemutvecklare till Postnord Strålfors

Rekrytering av Systemutvecklare till Postnord Strålfors

Det här är tjänsten för dig som är utvecklare och trivs att i nära samarbete med ditt team leverera kvalitativa lösningar för era kunder. På Postnord Strålfors kommer du in i ett erfaret team som samtliga vill se dig lyckas i rollen.

I tjänsten ges du goda förutsättningar att utvecklas och bygga vidare på dina tidigare kunskaper.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Postnord Strålfors räkning en Systemutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Postnord Strålfors.

Postnord Strålfors befinner sig i en expansiv fas och söker nu att utöka sitt utvecklingsteam. Teamet du kommer in till består idag av 17 personer med olika bakgrunder, men som alla samarbetar för att leverera kvalitativa lösningar till kunder. Då det är en tight grupp med stark teamkänsla finns dina kollegor som stöd och hjälp, och utöver det tilldelas du en mentor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Postnord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till personliga och starkare kundrelationer. I teamet arbetar du med agil utveckling i SAFe.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom data, systemutveckling eller annan närliggande utbildning. Du hanterar det svenska språket då det krävs i dialog med Postnord Strålfors kunder och kollegor. Har du erfarenhet från Java EE eller Spring framework ser vi det som meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Postnord Strålfors. Du har ett genuint intresse för systemutveckling och trivs att samarbeta med kollegor för att leverera kvalitativa lösningar för kunder. Vidare ser vi att du är prestigelös.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Tillsvidare
STAD: Alingsås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vill du veta mer om Postnord Strålfors? Besök gärna deras hemsida: https://www.stralfors.se/
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (4 dagar kvar)