Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Skulle du vilja vara en del av ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag? Känner du igen dig i våra värdeord jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Peab! Just nu söker vi en entreprenadingenjör som drivs av att nå resultat tillsammans med produktionsteamet och att arbeta med roliga och utmanande byggprojekt. Är det du?

Vad ingår i arbetet?

Som entreprenadingenjör hos oss är du en nyckelperson som är med och bidrar till att allt flyter på i produktionen tillsammans med hela projektteamet. Du kommer bland annat att arbeta med projekteringsledning, projektekonomi, erfarenhetsåterföring och tidsplanering. Du kommer vara delaktig i arbetet med byggprojekten från utvecklingsstadiet till överlämnandet av projekt till kund. Du blir en del av ett kompetent team i Alingsås som leds av arbetschefen.

Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att stötta platschefen samt ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen. Därutöver kommer du att hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer samt utgöra en viktig länk mellan företag och beställare.

Om dig

Vi söker dig som
  • har teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling
  • har minst tre års erfarenhet från bygg eller fastighetsbranschen
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • utbildning inom projektledning eller motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling.
Du är en driven och engagerad person med hög yrkeskompetens. Vi tror vidare att du som uppskattar att ständigt ställas inför nya utmaningar i arbetet kommer att trivas extra bra hos oss.

Du är bra på att anpassa din kommunikation till mottagaren så att ditt budskap når fram. Arbetet kräver vidare att du är en lösningsfokuserad person med förmågan att skapa goda kundkontakter.

Kontakt

För frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Arbetschef Stefan Lindvert via epost stefan.lindvert@peab.se

För frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta HR-partner Sanna Klingström via epost Sanna.Klingstrom@peab.se

Rekryteringsprocessen kommer att dra igång i mitten på augusti.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.