Plattsättare

Plattsättare

Är du vår nya Plattsättare?

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Om jobbet

Peab Byggservice arbetar med mycket varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, köksmontering och försäkringsskador.

Nu söker vi en Plattsättare till Alingsås och Lerum med omnejd. De vanligaste uppdragen är att utföra arbeten inom plattsättning och flytspackling av golv och väggar i badrum. Ibland kan det förekomma mindre murnings och putsarbeten. Du kommer att ha kontakt med kund, underentreprenörer och försäkringsbolag.

Din profil

Det är en fördel om du har arbetat med byggservicearbeten och ännu bättre är det om du arbetat med försäkringsarbeten och hos privatpersoner. Vi vill att du har en sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten.

Som person vill vi att du är serviceinriktad, förtroendeingivande och att du agerar professionellt. Du gillar att arbeta självständigt och tycker om att vara delaktig i projekt från ax till limpa.

Det är ett krav för tjänsten att du:
  • har B-körkort
  • yrkesbevis plattsättare
Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor får du gärna höra av dig till platschef Janne Perholm på telefon 073-3371224 alternativt mail Janne.Perholm@peab.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.