Verkstadsmontörer till Nolans Mekaniska AB

Verkstadsmontörer till Nolans Mekaniska AB

Eterni Sweden AB söker nu efter två verkstadsmontörer till Nolans Mekaniska AB i Alingsås. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete i en mekanisk verkstad och monteringsarbete. Med fördel har du även baskunskaper inom el. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som verkstadsmontör kommer du att arbeta i Nolans Mekaniskas legoproduktion i Alingsås. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av förmontage och montering av maskin, det förekommer även diverse andra verkstadsarbeten. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid. Nolans Mekaniska har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos Nolans Mekaniska AB.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att passa i rollen som verkstadsmontör hos Nolans Mekaniska AB ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet från arbete som montör och gärna från en mekanisk verkstad. Som person är du positiv, initiativtagande och flexibel. Du tycker om att lösa problem och har god kunskap om hur man använder olika verktyg i en mekaniskverkstad. Industriteknisk utbildning och truckkort ses som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mejl hanteras inte. Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Nolans har en lång tradition som specialister inom plåtbearbetning och tillverkning i små-/mellanstora serier. En extremt yrkesskicklig och erfaren personal tillsammans med en kraftfull maskinpark gör att vi utan problem klarar rejäla utmaningar. Detta bekräftas av våra kunder, där många tillhör de ledande inom olika krävande områden. Fordonsindustrin, 3D-skrivare, förpackningsindustrin är några exempel där vi långsiktigt bidragit till våra kunders framgång. Vi tar fram ett komplett paket som innehåller allt från konceptfas och konstruktion till prototyper och en effektiv produktion. Men dialogen slutar inte här, utan fortsätter mot vidareutveckling och fler nya produkter. För det handlar om långsiktiga kundrelationer, med högt förtroendekapital. Detta är extra viktigt i en snabbrörlig omvärld med krav på ett ökat teknikinnehåll. Vår produktion är anpassad för utmaningar, bland annat laserskär vi plåt för högsta toleranser och bästa kvalitet. Ett långt drivet kvalitetsarbete och högsta leveranssäkerhet är nämligen nyckelord för oss. Vi jobbar alltid sida vid sida med våra kunder. Som du säkert förstår är vi väldigt stolta över vårt företag Nolans Mekaniska.