Gradare/Kapare till Nolans Mekaniska AB

Gradare/Kapare till Nolans Mekaniska AB

Eterni Sweden AB söker nu efter en gradare/kapare till Nolans Mekaniska AB i Alingsås. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete i en mekanisk verkstad. Du är arbetsvillig, noggrann och tålmodig. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som gradare/kapare kommer du att arbeta i Nolans Mekaniskas legoproduktion i Alingsås. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av kapning och manuell gradning av plåt. Då du kommer arbeta med snygga detaljer är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Nolans Mekaniska har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos Nolans Mekaniska AB.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att passa i rollen som gradare/kapare hos Nolans Mekaniska AB ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet från arbete i en mekanisk verkstad. Har du tidigare erfarenhet av gradning/kapning ses detta som ett stort plus. Som person är du positiv, tålmodig och fingerfärdig. Då du arbetar med snygga detaljer är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete. Du har även grundläggande kunskaper om olika sorters verktyg och gör alltid ditt yttersta på arbetsplatsen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mejl hanteras inte. Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Nolans har en lång tradition som specialister inom plåtbearbetning och tillverkning i små-/mellanstora serier. En extremt yrkesskicklig och erfaren personal tillsammans med en kraftfull maskinpark gör att vi utan problem klarar rejäla utmaningar. Detta bekräftas av våra kunder, där många tillhör de ledande inom olika krävande områden. Fordonsindustrin, 3D-skrivare, förpackningsindustrin är några exempel där vi långsiktigt bidragit till våra kunders framgång. Vi tar fram ett komplett paket som innehåller allt från konceptfas och konstruktion till prototyper och en effektiv produktion. Men dialogen slutar inte här, utan fortsätter mot vidareutveckling och fler nya produkter. För det handlar om långsiktiga kundrelationer, med högt förtroendekapital. Detta är extra viktigt i en snabbrörlig omvärld med krav på ett ökat teknikinnehåll. Vår produktion är anpassad för utmaningar, bland annat laserskär vi plåt för högsta toleranser och bästa kvalitet. Ett långt drivet kvalitetsarbete och högsta leveranssäkerhet är nämligen nyckelord för oss. Vi jobbar alltid sida vid sida med våra kunder. Som du säkert förstår är vi väldigt stolta över vårt företag Nolans Mekaniska.
Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.