Truckförare söks till sommarjobb på NKT i Alingsås

Truckförare söks till sommarjobb på NKT i Alingsås

NKT i Alingsås söker sommarjobbare till deras lager och produktion från och med mitten av juni till mitten av augusti. Har du truckkort och tidigare erfarenhet av truckkörning? Då kan du vara den vi letar efter. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker två truckförare som framförallt kommer köra ståstaplare och motvikstruck. I den här rollen kommer du plocka och flytta material från lagret till produktionen. Du hanterar inkommande material som sedan ska ankomstrapporteras. Du packar kundorder, skapar skeppningsdokument och bokar frakt. Lossa och lasta lastbilar kommer också.

Din profil

Vi söker vi dig med tidigare erfarenhet av lager och truckkörning. Truckkort är ett krav. Perioden för sommarjobben gäller från v.23-33 och för att vara aktuell för tjänsten måste du därför kunna jobba under hela den perioden. Som person tror vi att du är noggrann och har lätt för att samarbeta.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 6 maj 2021. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKT har varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891, och idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. Vi uppnår detta med vår kunskap om energiöverföring och kostnadseffektiv tillverkning på högsta tekniska nivå, med regenerering av miljön i skarpt fokus. Vi har en "glocal" inställning som värderar betrodda partnerskap, och vi är fast övertygade om att vi genom att arbeta tillsammans kan forma framtiden och använda vår passion; to bring power to life.

NKT är en global och erkänd leverantör av nyckelfärdiga AC / DC-kabellösningar med huvudkontor i Bröndby, Danmark. Vi sysselsätter cirka 3.400 personer och realiserade 2018 en omsättning på EUR 1.4 miljarder. NKT är noterat på Nasdaq Copenhagen. www.nkt.com