Maskinoperatör söks för sommarjobb på NKT i Alingsås

Maskinoperatör söks för sommarjobb på NKT i Alingsås

Har du erfarenhet av industri/produktion och är på jakt efter ett sommarjobb? NKT söker nu två maskinoperatörer för sommarjobb under juni-augusti med möjlighet till ett långsiktig uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta i produktionen med tillverkning av gummiprodukter. Det dagliga arbetet innebär bland annat övervakning av processer vid olika maskiner, se till att produktionen flyter på och utföra kvalitetskontroller. Du kommer att arbeta heltid och arbetstiden är förlagd under 2-skift, 06-14 samt 13.54-21.54 under perioden mitten av juni till mitten av augusti.

Din profil

För den här rollen söker vi dig med en teknisk utbildning från gymnasiet, alternativt att du tidigare arbetat som maskinoperatör. Du kommer att arbeta mycket självständigt men har också dina kollegor nära till hands, därför är det viktigt att du trivs med att jobba enskilt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper för rollen är att man är noggrann, har stort engagemang och förstår vikten av att vara kvalitetsmedveten. Ytterligare krav är att du behärskar svenska båda i tal och skrift. Vidare ska du också kunna jobba 2-skift.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 21 april 2021. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKT har varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891, och idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. Vi uppnår detta med vår kunskap om energiöverföring och kostnadseffektiv tillverkning på högsta tekniska nivå, med regenerering av miljön i skarpt fokus. NKT utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetskablar, tillbehör, lösningar för elnät, byggsektorn samt till järnvägsindustrin.