Erfaren administratör inom SAP söks omgående till NKT i Alingsås

Erfaren administratör inom SAP söks omgående till NKT i Alingsås

NKT i Alingsås söker dig med goda administrativa kunskaper. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP? Då kan det vara precis dig vi söker efter. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

En del av verksamheten kommer flyttas upp från Tyskland till Alingsås, detta innebär därför att du kommer vara delaktig i den administrativa delen av processen. Fokus för rollen ligger kring att administrera i SAP där du kommer arbeta med beredning och att uppdatera BOM-listor. Rollen innebär att du kommer hantera och registrera olika typer av information, även arbete i Excel förekommer. Det är också en kommunikativ roll med många olika kontaktytor inom företagets olika avdelningar.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har goda administrativa kunskaper. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av SAP. Vi tror att du har en utbildning eller tidigare erfarenhet som ekonomiassistent eller andra administrativa roller. Ytterligare något vi ser som en fördel är om du tidigare arbetat i Excel.

Rollen kräver att du som person är noggrann, fokuserad och att du vågar ta för dig. Språkliga kunskaper i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt är ett krav. Behovet är omgående och du behöver därför kunna starta inom kort.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 18 maj 2021. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik och tar en ledande roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar lösningar för låg-, mellan- och högspänning som möjliggör hållbar energiöverföring.

Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabeltekniken, från de första glödlamporna till de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och har 3 900 anställda. NKT är noterat på Nasdaq Copenhagen och omsatte 1,3 miljarder euro år 2019.
NKT - we connect a greener world. www.nkt.com.