Business Controller, Alingsås

Business Controller, Alingsås

Till vår trevliga samarbetspartner i Alingsås söker vi nu en Business Controller för ett 4-5 månaders uppdrag! Startar gör du relativt omgående.

Vad ingår i de huvudsakliga arbetsuppgifterna för Dig som Business Controller?

Som Business Controller kommer du tillhöra bolagets ekonomifunktion och arbeta med bokslut, analys och rapportering för koncernens dotterbolag.

Du kommer arbeta med budget, prognos och lönsamhetsanalys och vara ett stöd till CFO och övriga aktörer i dessa frågor.

Löpande kommer du följa upp verksamhetens ekonomiska resultat. Du kommer också att jobba med att förbättra samt säkerställa effektiva och tillförlitliga processflöden i bolagets ekonomi- och BI-system.

Vem är Du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är trygg med budget, prognos och bokslutsarbete i kombination med att du är van att hantera stora datamängder. Du är analytiskt lagd och har en god förmåga att tolka och förklara siffrorna.

Låter detta som ett uppdrag för dig?

Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

För detta uppdrag söker Dig med eget bolag och vill jobba som underkonsult eller Du som gärna blir anställd konsult hos Meritmind. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, kompetensutveckling och en stark företagskultur med mjuka värden. Vi månar om balans i livet och om din hälsa med bl a ett generöst friskvårdsbidrag och fast lön. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken.

Lär mer om hur det är att jobba som anställd konsult hos Meritmind; jobba som anställd konsult

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt Förändringsledning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare. Läs mer på: https://meritmind.se/

För mer information om tjänsten kontakta Olivia Engberg på Olivia.Engberg@meritmind.se,+46765112925. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord;"financial controller", controller, "business controller", verksamhetscontroller
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)