Lediga jobb som truckförare och montör på Dawa Däck!

Lediga jobb som truckförare och montör på Dawa Däck!

Är du intresserad av att få möjligheten att jobba på en av Sveriges största däckgrossister? Då får du inte missa denna chansen! Just nu söker vi personer för behov hos Dawa Däck i Landvetter! Är du driven, arbetsvillig och en flexibel person? Då passar detta jobbet för dig! Sök redan idag! #jobbjustnu

Dawa Däck levererar däck till merparten av de stora kedjorna inom gummifackhandeln och har i Landvetter öppnat ett av Nordens modernaste däcklager. Vi söker både truckförare och montörer till Dawa Däck med start omgående.

Vad går jobbet ut på?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Dawa Däck söker drivna, positiva och organiserade kollegor för att kunna utöka sitt team! Beroende på om du kommer arbeta som truckförare eller montör så kommer arbetsuppgifterna variera.

Du kommer exempelvis att jobba med:
  • Däckmontering - montering och balansering av däck på olika fälgar
  • Truckkörning - orderplock, sortering och hantering av gods. Väldigt meriterande om du kört höglyftande plocktruck eller skjutstativ på arbetsplats tidigare.
  • Containertömning - tömning av däck och fälgar från container
  • Administration
  • bokning av transporter, skapa sändningar
Givetvis förekommer även mer tradionellt lagerarbete där städning, sortering och emballering är vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vem söker vi?
Till den här tjänsten söker vi dig som är engagerad och som gillar att jobba fysiskt tungt Det är också viktigt att du är noggrann eftersom det blir ditt ansvar att hantera kundernas beställningar och se till att allt blir rätt. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd och inte räds att hugga i där det behövs! Rollen kräver väldigt god fysik då det förekommer tunga lyft dagligen oavsett roll.

Vi söker dig som:
  • har fullständigt truckkort A1-A4 och B1-B4
  • kan jobba heltid mellan 07-16.00, måndag-fredag och vara öppen för eventuellt kvällsskift framöver
  • har god fysik
  • god dator/systemvana
  • behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil, fallskyddsutbildning samt arbetat i systemet Astro tidigare.

Vad erbjuder tjänsten?
Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Grüner, maria.gruner@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 nov 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. #jobbjustnu