Innesäljare till Luna Group i Alingsås

Innesäljare till Luna Group i Alingsås

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som Innesäljare innebär att du med din kompetens ska arbeta som expertstöd via telefon och mejl i försäljningsprocessen till bolagets kunder. Vi har en hög teknisk produktkunskap inom våra respektive produktområden för att på bästa sätt ge teknisk support både till våra återförsäljare och utesäljare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Innesäljare hos oss på Luna Group i Alingsås är:
  • Svara på frågor och agera support gällande våra produkter och lösningar till kunder via både telefon och mejl.
  • Proaktivt informera kunder om produktnyheter, eventuella leveransproblem, fakturor, etc. och även proaktivt identifiera kundernas behov och därmed arbeta aktivt med merförsäljning.
  • Underhålla sälj- och kunduppgifter i CRM-system.
  • Kundansvar för specifika kunder där du besvarar på förfrågningar, gör offerter och lösningar till kunder (ÅF) samt stöttar våra utesäljare.
  • Genomföra kundbesök vid behov för att stötta våra utesäljare.
  • Det ingår också att ha kontakt med leverantörer och inköp för att förkovra sin expertis samt sköta anskaffningar av varor.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse i att erbjuda våra kunder en hög servicenivå. Du gillar att ha många kundkontakter och har sälj i ditt tänk, samtidigt är du en relationsbyggare såväl externt med våra återförsäljare och leverantörer men också internt med övriga avdelningar på bolaget. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom bygg eller industri, som du kan nyttja i ditt dagliga arbete.

Gymnasieutbildning är ett krav och annan relevant akademisk examen eller motsvarande är meriterande. Erfarenhet av arbete med tekniska produkter, goda kunskaper inom användning av Officepaketet samt god problemlösningsförmåga. Arbetslivserfarenhet från säljande yrkesroll samt ett tekniskt intresse är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande.

Micaela Ådahl - Sales and Marketing Manager

- Vi söker nu ytterligare en stjärna till vårt innesäljarteam. Vi är ett gott gäng och där vi tillsammans skapar värde för våra kunder. Vi vill att våra medarbetare genom eget initiativ bidrar till vår gemensamma målsättning och att vi därmed tillsammans uppnår bästa möjliga resultat. Vi vill även att varje medarbetare har möjlighet till individuell utveckling och vill gärna veta hur vi som arbetsgivare kan hjälpa dig med det. Tillsammans är vi vinnare.

Om tjänsten

Tjänsten somInnesäljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Luna Group. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén på +46 73-86172 33 eller via therese.heden@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Luna Group är en heltäckande leverantör av verktyg och förnödenheter för professionellt bruk till industri- och byggsektor med täckning i norra Europa. Vår affärsidé är att förse våra kunder med verktyg och förnödenheter på ett sätt som bidrar till enkelhet i deras verksamhet och ökar sin lönsamhet. Luna Group har närvaro i 20 länder och en årlig omsättning på ca 1500 MSEK. 2017 firade Luna 100 år som aktör i branschen. Läs mer om oss på www.lunagroup.se