Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker efter dig som vill bli en del av vårt professionella serviceteam vid vår fullserviceanläggning i Alingsås. Som fordonstekniker hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och montering av tillbehör.

Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschens främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Alingsås.

Vi letar efter dig som är utbildad fordonstekniker och har flera års erfarenhet från branschen. Om du har djupa kunskaper inom diagnostik och elfelsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. Du jobbar säkert redan idag som fordonstekniker, ett jobb som du säkert trivs med. Vi har respekt för det men skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår arbetsplats och prata om de möjligheter som vi erbjuder dig.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring- och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Vårt erbjudande

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik. Vi är även anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension. Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor? Kontakta Servicemarknadschef Rasmus Näsman, 0322-23 01 21.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)