Vi söker duktiga anläggare

Vi söker duktiga anläggare

Vi söker två drivna och positiva anläggare till företag i Alingsås med verksamhetsområde i Stor Göteborg. Företaget arbetar främst med anläggning av idrottsplatser samt med lättare infrastruktur. Du kommer bland annat att utföra markförberedande arbete, lägga konstgräs och utföra stensättning.

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Alingsås/Göteborg

Omfattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.

Din profil

Krav:
  • B-Körkort, meriterande med BE.
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av anläggning
  • Meriterande med maskinvana
Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet för av anläggning sedan tidigare. Du kanske är nyexaminerad från bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning på anläggning eller så har du några års erfarenhet av anläggningsarbete. Som person ser vi att du är servicemedveten, driven och arbetar målmedvetet.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.