Verkmästare till Backlunds Maskinaffär AB

Verkmästare till Backlunds Maskinaffär AB

Nu söker Backlunds Maskinaffär en verkmästare till sin anläggning i Sollebrunn. Har du ett tekniskt intresse och trivs med att planera och organisera? Då kan du vara den vi söker.

Som verkmästare på Backlunds Maskinaffär ansvarar du för utförda garantiarbeten samt leder och fördelar arbetat för företagets mekaniker. I din roll ingår också administration samt kundmottagning både fysiskt och via telefon. Utöver ditt arbete som verkmästare kommer du även att arbeta som mekaniker i verkstaden i mån av tid.

För att passa i rollen som verkmästare ser vi att du har gymnasieutbildning inom fordon, data/el eller annan likvärdig utbildning. Du har arbetat ett flertal år som mekaniker eller har samlat på dig liknande erfarenhet från andra typer av tjänster inom lantbruk. Som person är du ordningsam, drivande och ödmjuk. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du även körkort för tungt släp, truck- och lastmaskin samt lastbil är det meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Monika Psag-Milicic, monika.p.m@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Backlunds Maskinaffär AB är ett familjeägt företag som startade sin verksamhet 1956. Företaget arbetar med att sälja och reparera lantbruksmaskiner från de största leverantörerna på marknaden b.l. Massey Fergusson, Kverneland och Närlant.
Idag har Backlunds Maskinaffär 14 anställda.