Verkstadscoach

Verkstadscoach

Om rollen

Vi söker nu en Verkstadscoach till vår Mercedes-Benz person- och transportbilsverkstad. Som Verkstadscoach har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften.

Du skapar en effektiv, engagerad och trygg arbetsmiljö genom att bland annat upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet.

I rollen har du ett omsättnings- beläggnings- och resultatansvar för verkstaden samt att driva verkstaden mot uppställda mål- och nyckeltal. Du har också ansvar för verktyg, utrustning och maskiner.

I arbete ingår även arbetsuppgifter såsom, kundbokningar, betalningar, boka upp och planera in jobb för våra Tekniker samt att vid behov stötta reservdelsavdelningen. I dessa uppgifter samarbetar du med en Servicesäljare.

Din profil

Du motiveras och stimuleras av en roll där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Du är noggrann, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Din personlighet värderas högt eftersom du är företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att din grundinställning är att alltid se lösningar.

Vi ser att gärna du har Fordonsteknisk utbildning samt att du har några års relevant erfarenhet som t.ex. Tekniker, Kundmottagare, Verkmästare eller Verkstadschef.

Du är van vid att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap och det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Kobra.

B-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.

Sysselsättningsgraden är heltid och kollektivavtal finns. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0322-670911
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Administration, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.