Resande fräsoperatör till Sverige!

Resande fräsoperatör till Sverige!

Med våra helt unika maskiner kommer du resa runt i landet som en utav våra specialister inom rot- och stubbfräsning.

Som fräsoperatör kommer du att planera dina rutter tillsammans med vår team för att fräsa stubbar och buskage i hela landet. Du kommer vara borta 4 dagar per vecka och behöver ha någon slags vana från att köra entreprenadsmaskiner, samt vara såpass teknisk att du själv kan hantera enkelt underhåll och felsökning av maskinerna du använder.

Du arbetar självgående ute på fältet men utgår från ett familjärt team som sitter på vårt natursköna kontor utanför Alingsås

Om den sökande:

Vi söker dig som är självgående och som tycker att det är spännande att skapa synbara förändringar i din omgivning. Att du har en känsla för att se helheten när du planerar dina rutter och projekt för veckan ser vi som en självklarhet. Du har en god social förmåga för att bibehålla en bra relation med våra kunder och har inga problem med att göra det där lilla extra för att få beröm från förbigående människor i de områden du förskönar.

Krav:
BE-Körkort
Mer info
Kontaktperson Emmanuel Hyllerud
Telefon 0707252092
Email Mejla Emmanuel Hyllerud
Område Alingsås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://hasselholm.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HasselHolm AB är sedan 1981 en väletablerad firma som helt specialiserat sig på att fräsa bort stubbar och andra rotsystem. Arbetsområdet omfattar Sverige, Tyskland, Danmark, Norge och Finland. Vår omfattande maskinpark och starka specialisering inom detta verksamhetsområde gör oss till Europas största och främsta fräsningsentreprenör med återkommande uppdrag från Lofoten till München. Vårt kontor finns i Alingsås strax utanför Göteborg.

Gå in på vår hemsida för att se våra filmer på hur vår unika fräsning fungerar.