Serviceelektriker till attraktiv kund i Alingsås!

Serviceelektriker till attraktiv kund i Alingsås!

Är du en erfaren serviceelektriker som vill ta dig an nästa spännande utmaning? Sök rollen som serviceelektriker hos en av branschens ledande aktörer!

Dina arbetsuppgifter

i din roll som serviceelektriker så planerar, samordnar och utför du service åt företagets slutkunder. Rollen innebär stor frihet under ansvar där du självständigt planerar och utför servicearbetet. Arbetet innebär såväl teknisk problemlösning som mycket kundkontakt.
Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • Service inom el gentemot företagets kunder
  • Utredningar och felsökningar
  • Åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med företagets kunder
Din profil

Skallkrav:
  • Flerårig likvärdig yrkeserfarenhet
  • Körkort B
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av svagström
  • Tidigare erfarenhet Tele/Data
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som vill vidareutvecklas och är nyfiken på att lära nya saker. Du samarbetar väl i grupp, samt besitter en god social kompetens i bemötandet med kunder. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Alingsås

Publiceringsdatum
2020-10-02
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Alingsås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Företagets huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Hos vår kund satsas mycket på utvecklingen hos dig som medarbetare, och det är därav kanske inte så förvånande att företaget under flertal tillfällen blivit utnämnd till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.