Administratör sökes

Administratör sökes

Är du en erfaren administratör med vana av orderregistrering som älskar att arbeta i en relationsskapande roll? Drivs du av att hjälpa människor och att ha stort eget ansvar? Då kan du vara rätt person till vår kund som nu söker en administratör med en kundsupportroll.

Din framtida arbetsgivare

Kunden producerar och säljer industriarbetsplatser i huvudsak inom produktion, verkstad och lager/logistik. I sitt sortiment har de definierat ett antal vanliga problem på industriarbetsplatsen. Utifrån detta tar de fram en heltäckande arbetsplatslösning som optimerar arbetsplatsen.

Vad erbjuder en dag hos företaget?

Det är varierande arbetsuppgifter men består huvudsakligen av:
  • Orderregistrering
  • Hantera reklamationer och returer
  • Svara på orderfrågor, interna såväl som externa, rörande bland annat leveranser
  • Hantering och justering av felplock
  • Stöttning med administrativa uppgifter
  • Utföra kontroller och justeringar av data i olika affärssystem
  • Uppföljning av administrativa rutiner och dokumentation
Vem är du?

För den här tjänsten ser vi att du har god serviceförmåga och gärna erfarenhet av orderläggning eller support sedan tidigare. Du är bekväm med att bygga nya relationer och vårda befintliga.
Du är målmedveten med en stark energisk sida som vill arbeta strukturerat i alla aspekter.
Vi ser det som en självklarhet att du trivs att arbeta med och omkring människor och är därför flexibel och prestigelös i din roll. Vidare är du en naturligt social och nyfiken person som älskar att lära dig saker och har ett växande IT-intresse. Då tjänsten till stor del innebär stöttning och service ser vi att du är professionell i din yrkesroll och förstår vikten av att se helheten och att arbeta proaktivt. Meriterande är om du har en akademisk utbildning relevant för tjänsten eller har arbetat med liknande uppgifter tidigare.

Krav:
  • Engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
Vill du bli en spelare i vårt engagerade lag?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Madeleine på madeleine.grahm@effektiv.se

Sökord

administration, administratör, affärssystem, säljsupport

Uppdrags-ID

5981
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt kollektivavtal
Ort: Alingsås