Säljare privatmarknad till Dina Försäkringar Väst, Vänersborg/Alingsås

Säljare privatmarknad till Dina Försäkringar Väst, Vänersborg/Alingsås

På Dina Försäkringar Väst är vi närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor i Västsverige. Tjänsten som säljare privatmarknad ingår i en säljgrupp på tio personer som är fördelade på olika kontor och orter. För den här tjänsten ser vi gärna att du är placerad på något av våra kontor i Vänersborg eller Alingsås men för rätt person finns även möjlighet att jobba i Göteborg.

Beskrivning av tjänsten
Som säljare privatmarknad kommer du att fokusera på våra privatkunder och ha kontakt med både nya och befintliga kunder. Du blir företagets ansikte utåt och ger förstklassig service till privatpersoner via telefon och mail, främst via inkommande samtal men även utringande samtal till befintliga kunder ingår i arbetet. Din arbetsuppgift är att sälja sakförsäkringar genom att se kundens hela försäkringsbehov, analysera och föreslå lämpliga lösningar.

Vem är du
Vi söker dig som har ett par års relevant erfarenhet inom försäkringsbranschen och är van att ha kundkontakt per telefon. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Du är van användare av Officepaketet och har arbetat i försäkringssystem förut.

Som person har du ett genuint intresse för försäljning och kundkontakt och vill hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du har lätt för att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta under eget ansvar och drivs av att se resultat och att nå uttalade målsättningar, både självständigt och i grupp. Hos oss är det viktigt att kunden får uppleva den genuina omtanke vi värnar om och att du samtidigt är lyhörd för de behov som kunden påvisar. Du är en prestigelös teamspelare som är bra på att prioritera och organisera ditt arbete. Vi uppskattar initiativtagare med idéer som förbättrar våra erbjudanden och arbetssätt!

Vi erbjuder
Hos Dina Försäkringar får du jobba i ett mindre försäkringsbolag med korta beslutsvägar i en miljö där vi värnar om omtanke om våra kunder och anställda.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Dina Försäkringar med Jerrie. Du ansöker på jerrie.se med bifogat CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 30 januari. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson på 0735-001387 eller sabina.svensson@jerrie.se. Facklig representant för Forena är Anders Andersson, telefon 0300 - 359 52. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vänersborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett flertal försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Dina Försäkringar. Vi finns på flera platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet, nytänkande, nära och engagerade.