Säljchef Industri

Säljchef Industri

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Alingsås

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill vara med oss att bygga vinnare i rollen som Säljchef Industri!
Som Säljchef Industri hos oss ansvarar du för att driva försäljningen i din region dels genom att coacha och leda medlemmarna i ditt säljteam men även genom att bearbeta din egen kundbas. Du kommer utöver samarbetet med dina säljare och innesäljare också arbeta i nära dialog med övriga stödfunktioner inom bolaget. Arbetet kommer att ske ute hos kunderna och i våra filialer där du ansvarar att driva försäljningen av järnvaror, förnödenheter och tillhörande tjänster till den tillverkande industrin. Rollen innebär såväl personal- som budgetansvar för regionen.

Tjänsten innebär en nyckelroll i vår fortsatta tillväxtresa, där vi har ambitiösa mål för framtiden med fokus på ökade marknadsandelar och lönsamhet. Detta innebär att du stundom behöver kunna jobba operativt, samtidigt som du behåller siktet på att driva det strategiska arbetet framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en riktig vinnarskalle och brinner för försäljning! Vi tror vi att du har erfarenhet från motsvarande eller liknande roll och att du är en erfaren och engagerad ledare. I kombination med detta har du god erfarenhet inom försäljning och nyckelkundsbearbetning. Du som söker är en strukturerad och engagerad lagspelare. Det är meriterande om du har dokumenterad ledarskapserfarenhet samt erfarenhet av försäljning mot tillverkande industri och/eller järnhandel.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Alingsås.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Tobias Edeman på telefonnummer 0340-66 65 35.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-01-31
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se