Butikssäljare Kassa/Förbutik Coop Alingsås

Butikssäljare Kassa/Förbutik Coop Alingsås

Har du ett kundbemötande utöver det vanliga? Då kan du vara rätt person för oss!Vi söker dig
som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara och göra Coop Alingsås ännu bättre! Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje.

Din roll är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att kassalinjen och förbutiken alltid håller högsta kvalité. I vår förbutik tillhandahåller vi bl.a. spel, paketutlämning och hanterar kundärenden. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer samt har en bra problemlösningsförmåga. I din roll ingår en del kassaredovisning och vi ser gärna att du är noggrann och strukturerad som person. Vidare kommer du även få stötta upp med varuplock på butikens övriga avdelningar vid behov.

Vi ser det som ett krav att du har erfarenhet av kassa och förbutiksarbete såsom Svenska spel, ATG, DHL och Schenker. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 28-30 timmar/veckan med tillträdde i slutet på mars eller enligt ök. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Gun Chamoun tfn: 010-745 01 81

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 10 februari 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Gun Chamoun
Telefon 010-745 01 81
Område Alingsås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 10 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.