Systemintegratör / Systemintegration

Systemintegratör / Systemintegration

Vill du bli en del att ett företag som kommit långt i den digitala transformeringen? Du erbjuds en omväxlande roll i ett bolag med korta beslutsvägar där din delaktighet och förmåga att komma med egna idéer värdesätts.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att PostNord Strålfors har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och PostNord Strålfors en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetPostNord Strålfors levererar lösningar och verktyg för en kommunikationsprocess i världsklass. De arbetar med olika typer av kundlösningar, exempelvis traditionell print, butiksmaterial och grafiskt tryck till elektroniska kommunikationslösningar med fokus på kundens behov. Med deras digitala plattform levererar de sömlös kommunikation, oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Företagskulturen präglas av engagemang och pålitlighet du arbetar i en omväxlande miljö för att möta kundernas behov.

ArbetsuppgifterI rollen som Integratör har du en daglig kontakt med Strålfors kunder och interna beställare. Du är navet mellan olika parter där du sätter samman konverteringsflöden. Dina huvuduppgifter är att analysera företagets kunders underlag inför integration och att proaktivt ta lösningsförslag till Strålfors kunders kommunikationslösningar. Du kommer bli en del av ett team om cirka 20 personer, varav ungefär hälften arbetar med systemintegration.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom datateknik eller systemvetenskap alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av liknande roll inom integration
  • Erfarenhet av EDI, XSLT och Perl är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösare och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen tror vi att du trivs med att bidra med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Integratör, integration, systemintegration, kundintegration, kommunikation, kommunikationslösningar, kund, EDI, XML, XSD, XSLT, FTP, HTTPS, perl
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.