Systemansvarig / Systemadministratör till Alingsås Energi

Systemansvarig / Systemadministratör till Alingsås Energi

Lockas du av att förbättra och effektivisera kund- och arbetsprocesser? Trivs du i en kommunikativ roll och är du intresserad av systemutveckling? Vi söker dig till en tjänst som systemansvarig till Alingsås Energi.

Om företagetAlingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elnät, fibernät, värme, tjänster samt elhandel och elproduktion. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. Företaget vill vara delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen i samhället.

ArbetsuppgifterSom systemansvarig säkerställer du att organisationen har en optimal användning av systemet BFUS. Du är en stödfunktion för användarna, du kommunicerar uppdateringar, koordinera utbildningstillfällen samt säkerställer att systemet används som förväntat. Vidare ansvarar du för supportärenden samt är en länk mellan systemleverantören CGI och Alingsås Energi som beställare. Som systemansvarig driver du implementering av utvecklingsprojekt i systemet och utifrån möjligheterna i systemet kommer du med förslag kring effektivisering av arbetsprocesser. För att göra det på bästa sätt håller du dig uppdaterad kring nyheter inom området genom att medverka i olika typer av användarforum.

Formella krav
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område, gärna inom systemadministration eller liknande
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av energibranschen
Vi tror att du som söker är en person med stort intresse för system. Du har stort kundfokus och du är intresserad av att hjälpa andra och får energi av att supportera och utbilda dina kollegor. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. För att trivas i rollen ser vi att du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och att prioritera rätt saker.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Alingsås Energi.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås Energi
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemförvaltning, systemförvaltare, systemansvarig, systemadmin, BFUS, el, VA, projektledning, IT, testning, regelverk, nät, heltid, Alingsås Energi, Alingsås
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.