Systemadministratör / Linux-Tekniker / Kubernetes

Systemadministratör / Linux-Tekniker / Kubernetes

Är du en systemadministratör med goda kunskaper inom IT infrastruktur? Söker du efter en möjlighet till att utveckla, modernisera och automatisera IT-miljöer? Vi söker dig som har ett stort brinnande intresse för Linux för en spännande tjänst. Här erbjuder vi dig möjligheten att bli en nyckelperson i PostNord Strålfors resa i att skapa sömlös kommunikation.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att PostNord Strålfors har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Strålfors en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetPostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med deras digitala plattform levererar dom sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver. PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen - ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänster i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland där deras ca 700 medarbetare skapade en omsättning på ca 2 miljarder SEK (2020).

ArbetsuppgifterI din roll som systemadministratör arbetar du främst med underhåll och utveckling av den interna IT infrastrukturen. Ditt särskilda fokus ligger inom Linux baserade operativsystem. Du ingår i driftteamet som tillsammans hanterar en stor och komplex miljö med ca 1500 virtuella servrar och till er hjälp är alla lösningar som ni arbetar med på Enterprisenivå. När det gäller Linux driften så är det du som sätter den interna Linux standarden. Du är en nyckelperson i implementationen av en container-lösning. Den här container-baserade lösningen är inte på plats idag utan här är du en drivande och bidragande part i att sätta upp miljön från grunden. I samband med det här projektet har du kontakt med externa konsulter. Naturligt kommer du även arbeta med framtida underhåll av container-lösningen. Du arbetar även med automatisering av infrastrukturen vilket är ett stort fokusområde nu inom den nordiska IT-organisationen. Resan här är inledd men det återstår mycket att göra.

Formella krav
  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom IT branschen
  • Stort intresse och goda kunskaper inom IT infrastruktur
  • Mycket god erfarenhet av Linux
  • Erfarenhet av Kubernetes och automation av infrastruktur
  • God förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt, på svenska och engelska
  • Erfarenhet av scriptning och programmering (meriterande)
Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt men då du ingår i ett team är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Ljungby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemadministratör, Linux, IT, Data, Systemtekniker, Kubernetes, Container, IT-miljö, Automation, DevOps, Sysadmin, Virtualisering, VMware, Drifttekniker, IT-drift, Ljungby, Malmö, Alingsås
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!