Projektör / Projektledare / Elnätsprojektör

Projektör / Projektledare / Elnätsprojektör

Har du kunskaper inom elnät och är du redo att ta nästa steg i en projektledande roll? Vill du arbeta inom projektering och lockas du av att arbeta på ett tryggt företag som satsar på sina anställda? Vi söker dig till en tjänst som projektör till Alingsås Energi.

Om företagetAlingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elhandel, elnät, fibernät, värme och stadsnät. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. Företaget vill vara delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen i samhället. Alingsås Energi befinner sig i en expansiv fas och söker nu en elnätsprojektör som vill vara med på deras tillväxtresa.

ArbetsuppgifterSom elnätsprojektör ansvarar du för all projektering inom affärsområdet elnät, där du arbetar med projekt inom både nybyggnation och förvaltning. Du driver projekten i ett tidigt stadie, där du ansvarar för både det tekniska och det ekonomiska beräkningsarbetet och du säkerställer även att aktuella avtal är på plats. Du arbetar i kontakt med kunder, myndigheter samt flertalet interna avdelningar, där du har en sammanhållande funktion. I rollen samarbetar du bland annat med elnätsansvarig samt beredare och tillsammans säkerställer ni ekonomin, den tekniska lösningen samt kvaliteten i de aktuella projekten. Som elnätsprojektör på Alingsås Energi erbjuds du en varierande och självständig roll och du blir en del av ett team med god sammanhållning och mycket kompetens inom området.

Formella krav
  • Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande kunskaper
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området elnät, gärna som projektör, montör eller driftledare
  • Du har B-körkort och du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt arbete framåt. Att ta egna initiativ ser du som motiverande, du anstränger dig för att leverera lösningar och trivs i en roll med många kontaktytor. Du uppskattar att tillhöra ett team och du har förmågan och intresset att samarbeta med andra. Vidare har du en fallenhet att ta dig an nya förhållningssätt och att agera utifrån förändrade direktiv.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Alingsås Energi.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektör, projektledare, projektledning, projekt, projektering, elnätsprojektör teknik, tele, telekom, telecom, elnät, nät, nätbyggnation, bygg, mark, entreprenad, heltid, konsult, Alingsås
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.