Kundsupport / Teknisk support / Kundservicemedarbetare

Kundsupport / Teknisk support / Kundservicemedarbetare

Är du tillgänglig omgående och vill du arbeta i en kundnära roll? Vi söker dig med ett teknisk intresse som brinner för att leverera kvalitativ service.

Om tjänstenDetta är en proaktiv annons för kommande uppdrag hos våra kundföretag. Tjänstens utformning kommer att baseras på din erfarenhet och dina intressen. Som teknisk support och teknisk kundservicemedarbetare arbetar du med uppdrag på plats hos företaget. Du har lätt för att lära dig nya system och motiveras av att arbeta kundnära.

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

ArbetsuppgifterI rollen som kundsupport utgör du en framträdande funktion och är den initiala kontaktperson för företagets kunder. Du agerar teknisk support gällande frågor kring de tjänster som företaget erbjuder. Du hanterar ärenden som inkommer via företagets ärendehanteringssystem samt via mail. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor samt andra funktioner internt.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet från en serviceinriktad roll inom IT/teknik, försäljning, kundservice och/eller administration
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har mycket goda kunskaper i engelska
  • Du har en god datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system
Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och trivs i en roll där du får ge god service till dina kunder. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera i ditt arbete utefter de ärenden som inkommer. Att ta egna initiativ och agera problemlösande ser du som motiverande. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär en varierad arbetsbelastning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Floda
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundsupport, teknisk support, service, teknik, IT, service, kundtjänst
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!