Kundsupport / Kundservicemedarbetare / Servicedesk

Kundsupport / Kundservicemedarbetare / Servicedesk

Vill du tillhöra ett team som fokuserar på att leverera kvalitativ service? Trivs du i en social roll och vill arbeta i en teknisk bransch?

Om företagetFöretaget levererar lösningar och verktyg för en kommunikationsprocess i världsklass. De arbetar med olika typer av kundlösningar, exempelvis traditionell print, butiksmaterial och grafiskt tryck till elektroniska kommunikationslösningar med fokus på kundens behov. Denna tjänst är placerad på deras kontor i Alingsås, där du inledningsvis får introduktion och stöttning av kollegor med mångårig erfarenhet för att utvecklas i rollen. Företagskulturen präglas av engagemang och pålitlighet du arbetar i en omväxlande miljö för att möta kundernas behov.

ArbetsuppgifterI rollen som kundservicemedarbetare utgör du en framträdande funktion där du är en primär kontaktperson för verksamhetens företagskunder. Du kommer hantera den dagliga driften och agera support där din roll kan förklaras som en central kontaktperson gällande frågor kring de elektroniska tjänster som företaget erbjuder. Större delen av ärendena inkommer via företagets ärendehanteringssystem samt mail. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och andra funktioner internt och du rapporterar till Teamchefen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT/teknik, försäljning, kundservice och/eller administration
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har mycket goda kunskaper i engelska
  • Du har en god datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system
Vi tror att du som söker trivs i en roll där du får ge god service till dina kunder. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera i ditt arbete utefter de ärenden som inkommer. Att ta egna initiativ och agera problemlösande ser du som motiverande. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och en varierad arbetsbelastning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommels

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk support, kundmottagare, servicedesk, first line, kundservice, kommunikation, teknik, support, IT-support, EDI, order, fakturering, e-tjänster, orderhantering, administration, Alingsås
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.