Elmontör / Montör / Tekniker / Elnät

Elmontör / Montör / Tekniker / Elnät

Har du ett tekniskt intresse och vill du arbeta i en i en varierad och självständig roll inom elkraft? Lockas du av att arbeta på ett företag som satsar på sina anställda? Vi söker dig till en tjänst som elmontör till Alingsås Energi.

Om företagetAlingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elhandel, elnät, värme och stadsnät. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. Företaget vill vara delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen i samhället. Alingsås Energi befinner sig i en expansiv fas och söker nu tre medarbetare som en viktig del i detta.

ArbetsuppgifterSom elmontör arbetar du med nybyggnation och underhåll av kabelnät, luftledningsnät och markstationer. Exempel på konkreta arbetsuppgifter är besiktningar, uppgraderingar av standarder och byten av nätstationer. Varje måndag har teamet gemensamma möten där veckans uppdrag diskuteras och fördelas. Du erbjuds ett ägandeskap i de arbeten du blir tilldelad och du strukturerar och planerar självständigt din arbetsvecka. Utgångspunkt är kontoret i Alingsås och du använder dig av din servicebil för att åka till dina planerade arbeten. Rollen innebär arbete på hög höjd och du arbetar både på egen hand samt i team med kollegor när uppdraget kräver det. Som elmontör på Alingsås Energi erbjuds du att frekvent utbildas och ta nya, relevanta certifikat och du blir en del av ett team med god sammanhållning, där över 96 % av företagets anställda, enligt senaste undersökningen, känner stolthet av att arbeta på Alingsås Energi.

Formella krav
  • Utbildning inom elkraftteknik, minst på gymnasienivå
  • Du har B-körkort och god datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Arbetslivserfarenhet som elektriker ses som starkt meriterande tillsammans med erfarenhet av stolpklättring och körkortsklass BE och/eller C
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget framåt. Att ta egna initiativ ser du som motiverande, du anstränger dig för att leverera lösningar och trivs i en roll med många kontaktytor. Du uppskattar att tillhöra ett team och du har förmågan och intresset att samarbeta med andra. Vidare har du en fallenhet att ta dig an nya förhållningssätt och att agera utifrån förändrade direktiv.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elmontor, elektriker, tekniker, el-tekniker, elteknik, teknik, tele, telekom, telecom, elnät, nät, nätbyggnation, bygg, mark, entreprenad, heltid, konsult, Alingsås
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.