Drifttekniker / drift / fjärrvärme

Drifttekniker / drift / fjärrvärme

Lockas du av variation i arbetet? Vill du arbeta i nära samarbete med erfarna kollegor? Du erbjuds en tjänst med frihet under ansvar där du får möjlighet att driva ditt arbete framåt.

Om företagetAlingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elnät, fibernät, värme, tjänster samt elhandel och elproduktion. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. Företaget vill vara delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen i samhället. Alingsås Energi befinner sig i en expansiv fas och söker nu en drifttekniker som vill vara med på deras tillväxtresa.

ArbetsuppgifterSom drifttekniker hos Alingsås Energi arbetar du med den dagliga driften och underhåll på värmeverket med tillhörande pannor och kringutrustning. Rollen består till stor del av praktiskt arbete på anläggningarna men även av administrativt arbete, vilket bland annat innebär processtyrning och dokumentering i Excel. Du är placerad på Sävelundsverket och tillhör ett team på tre personer som arbetar i samma roll som dig. Beredskap kommer att ingå i tjänsten.

Formella krav
  • B-körkort
  • God datorvana
  • God svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av operativt arbete, gärna inom el- och värmeproduktionsanläggningar, ses som meriterande
Vi ser att du som söker tjänsten ser möjligheter i förändringar och som person är du nyfiken, är praktiskt lagd och har ett intresse för att lära dig nya saker. Du trivs i en varierande roll och tycker om att arbeta med arbetsuppgifter där ena dagen inte är den andra lik. Du kan självständigt driva ditt arbete framåt och strukturerar ditt arbetssätt. Vidare tar du stort ansvar för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att dina arbetsuppgifter blir slutförda i tid. Vi tror även att du uppskattar att arbeta i grupp och värdesätter ett nära samarbete med dina kollegor. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Alingsås Energi.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, tekniker, processteknik, energi, drift, värme, el, fjärrvärme, elnät, heltid, Alingsås
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.