Serviceelektriker inom el till Bravida Alingsås

Serviceelektriker inom el till Bravida Alingsås

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? Bli en i vårt gäng!

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en serviceelektriker inom el till Bravida Alingsås.

Om jobbet
Som serviceelektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service inom el
  • Utredningar och felsökningar
  • Åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravida i Alingsås har avdelningar inom el och säkerhet, och vi är ca 10 medarbetare. Tillsammans är vi ett gott gäng som sätter kunden i fokus samtidigt som vi värdesätter att ha roligt tillsammans. Vi utför alla slags installationer inom el och säkerhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad elektriker med ECY certifikat samt att du har några års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service eller entreprenad. Det är av stor vikt att du har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. B-körkort är ett krav.

Som person har du framåtanda och ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 25 oktober 2020

I denna rekrytering samarbetar vi med vår partner "Framtiden". Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kontakta Jesper Eriksson, jesper.e@framtiden.com, 0760-361232. Skicka din ansökan med CV och personliga via länken www.framtiden.com/lediga-jobb

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (8 dagar kvar)