Service och entreprenadelektriker till Bravida Alingsås

Service och entreprenadelektriker till Bravida Alingsås

På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt och alltid strävar efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi elektriker inom både service och entreprenad till vår avdelning i Alingsås.

Om jobbet

Bravida i Alingsås söker nu elektriker för arbete inom service och entreprenad. I samband med din ansökan väljer du den inriktning som passar dig bäst. Tjänsten som elektriker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra service- eller entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. Bravida har öppnat en ny filial i Alingsås och efterfrågan från våra kunder är stor. Därav behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare duktiga medarbetare. Du kommer att vara med och forma uppbyggnaden av en ny filial och har möjlighet att påverka från start. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! Du kommer planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Likaså är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Arbetsuppgifterna kan bestå av:
  • Installation, montering och driftsättning inom alla typer av elinstallationer.
  • Reparationer, problemlösning och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag direkt till kund.
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer.
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras anläggningar.
Bravida Alingsås och har nya, trevliga lokaler. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. På Bravida utmanas du dagligen av spännande projekt, uppdrag och tekniska utmaningar. Du får också en trygg arbetsplats med trevliga kollegor och hög livskvalitet. Vill du bli en av oss?

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker. Du ska ha minst 3 års erfarenhet inom yrket, gärna inom service eller entreprenad. Om du skall arbeta med inriktningen service är det viktigt att du har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Erfarenheter från industri är meriterande för båda rollerna. Du är trygg i din yrkesroll och arbetar självständigt. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat, ordningsamt och på ett förtroendegivande sätt. Du kommer att tillhöra ett roligt och trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar.

För att trivas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansök senast den 6 januari. Ansökningarna hanteras löpande. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (23 dagar kvar)