Fordonstekniker till auktoriserad verkstad i Alingsås

Fordonstekniker till auktoriserad verkstad i Alingsås

Arbetet

I tjänsten som fordonstekniker arbetar du med traditionell service, felsökning och reparation men i vår verkstad är kundservice ett mycket viktigt inslag i vardagen. Man sköter hela sitt egna kundflöde: sina bokningar, inlämningar, utlämningar och uppföljning. Att följa process och vara en bra lagspelare är ett måste då det är högt tryck och stort kundflöde.

Arbetet är förlagt på vardag mellan kl. 07:00-16:00.

Vem är du?

Som person ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och driven, samt att du har högsta möjliga servicekänsla. För att lyckas i denna roll behövs även teamkänsla och igen; riktigt bra servicekänsla. Du behöver ha flera års erfarenhet av bil-teknisk kunskap för att vara rätt för denna roll och vi tror på en hållbar och utvecklande anställning med rätt prestation och motivation.

Våra krav
  • Körkort
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Över fem års erfarenhet av personbilstekniker
  • Kunskap inom modern felsökningsteknik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kvalitetsmedveten med hög servicekänsla
Lön

Fast och rörlig bonusdel

Anställningsvillkor

Heltid
Mer info
Kontaktperson Håkan Gustafsson
Email Mejla Håkan Gustafsson
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bil-Nilsson i Alingsås AB är verksamma inom fordonsbranschen som återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia personbilar, lättare transportbilar och en begagnat affär för alla bilmärken. Vi är en familjeägd, platt organisation där ledarskap och teamkänsla värderas lika högt som vår strävan att vara i topp när det gäller vår affär. Varje anställd är en viktig del och nu söker vi en erfaren fordonstekniker som kan stärka vårt team ytterligare.