Chef MarCom

Chef MarCom

Till vårt huvudkontor i Alingsås söker vi nu en chef för enheten MarCom!

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
I rollen som chef MarCom har du det övergripande ansvaret för Bevegos marknadsföringsinsatser. På enheten finns det, förutom dig, 2 anställda som arbetar med trycksaksproduktion, digital media, web-produktion och e-handel.

Som chef MarCom ansvarar du för marknadsplanen och sätter strategier för detta arbete. Du håller också i arbetet med vårt lojalitetsprogram gentemot kunder och har det övergripande ansvaret för eHandel, mässor och externa events. I arbetet med information håller du i grafisk profil, informationen på intranät, i sociala medier och kundtidning. Detta och andra uppgifter som faller inom området ligger på ditt ansvar och i samverkan med bland annat våra affärsområdeschefer utvecklar och för du bolagets marknadsföring framåt. Du har eget budgetansvar för verksamhetsområdetoch är direkt underställd VD.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och ansvar, gärna i en liknande bransch. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring med minst två års erfarenhet som chef inom området. Du har ett stort intresse för affären och ett driv och en nyfikenhet för nya sätt att kommunicera. Du är en driven person som har förmågan att driva projekt samtidigt som du är entusiasmerande och kan motivera dina medarbetare.

Känner du igen dig i beskrivningen? Skicka din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Hamberg på 08-564 35 228.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Peter Hamberg
Telefon 08-56435228
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.bevego.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en av oss!

Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen
Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.