Verkstadschef till Skadeavdelningen

Verkstadschef till Skadeavdelningen

Vi söker Verkstadschef till skadeavdelningen i Alingsås

Vi behöver förstärkning till vår fullserviceanläggning i Alingsås där Börjessons Bil har auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera ny kollega till vår skadeverkstad.

Tjänstebeskrivning

Som Verkstadschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften och planeringen inom skadeverkstaden och rapporterar direkt till servicemarknadschefen. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetet i verkstaden samt skadeservicerådgivande uppgifter såsom bokning, planering, fakturering. Verkstadschefen är även involverad i garantihandläggning, arbetsmiljöaspekter, inköpsprocesser och avtal med leverantörer. En viktig del i tjänsten handlar om att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner i enlighet med skadespecialist och produkternas utveckling. I rollen ingår omsättnings, beläggnings- och resultatansvar för skadeverkstaden samt att driva den verksamheten mot uppställda mål- och nyckeltal. Dessutom upprätthåller verkstadschefen kontakter med generalagenter, leverantörer, myndigheter och kunder.

Kvalifikationer

Du har 3 årig fordonsteknisk utbildning, minst 5 års teknisk samt 2 års administrativ erfarenhet. Arbetsledande utbildning och praktisk erfarenhet så som tekniker, skadekundmottagare, verkmästare eller verkstadschef är meriterande. Du har goda datakunskaper och har en systemvana, erfarenhet av kalkylsystemet cabas och att arbeta i cabplan ser vi som en fördel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Verkstadschefsrollen är en av de absolut viktigaste rollerna då man arbetar nära teknikerna och skadeservicerådgivarna. Alingsås är en anläggning där sociala atmosfären är oerhört god.

Som person är du genuint serviceinriktad vilket är viktigt var du än är inom Börjessons. Genom kvalitetsmätningar som sker löpande får vi bekräftelse på att Börjessons håller en hög nivå på service. Då arbetet sker i nära samarbete med teknikerna och servicerådgivarna ser vi att du är van vid att skapa förtroende genom ditt ledarskap och att relationerna präglas av en känsla av lätthet. Din motivation och din vilja är något som syns utifrån ditt engagemang i arbetet. Vi ser gärna att du har en hög nivå av kundmedvetenhet och kan utöva empati naturligt i mötet med kunden. Som verkmästare är viktigt att du trivs i ett arbete med intensivt tempo och mångsidigt innehåll. Söker du tjänsten vet vi att du till fullo känner dig trygg i din kompetens och dig själv som person.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Patricia Meijer 0322-789 33 eller maila på patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdatum är 2021-06-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.