Servicerådgivare till vårt team i Alingsås

Servicerådgivare till vårt team i Alingsås

Vi söker Servicerådgivare till vårt team i Alingsås

En av våra uppskattade medarbetare har valt att gå vidare i sin karriär och därför behöver vi förstärkning till vår fullserviceanläggning i Alingsås.

På anläggningen i Alingsås har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt team i kundmottagningen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av service och reparationer som oftast sker genom telefon, mail eller internet. Vidare ska du ta hand om kunden fysiskt när denne kommer till anläggningen för att lämna in bilen. Dessutom ska du hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kundmottagning och servicerådgivning
  • Bokning och förbeställning av kunden beställda arbeten och reservdelar
  • Löpande dialog/kommunikation med kunden
  • Slutfakturera färdiga reparationer/utförd service
Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och din inställning. När vi möter dig ser vi ditt genuina intresse för kunden och din fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du visar hög servicekänsla, stort kundfokus med förmåga att lyssna på kunden och förstå dennes behov.

Dessutom samarbetar du bra med dina kollegor för att uppnå högsta service till kunder och trivsel med dina kollegor. Vi hjälps åt inom teamet och tillsammans når vi nöjda kunder.

Du är lösningsorienterad, strukturerad och noggrann, samt tycker det är viktigt med ordning och reda. Du har ett gott förhållningssätt som präglas av lugn samtidigt som du kan ha mycket att göra. Kunden kommer se att du är glad och trivs på jobbet. Vi ser också att du kan ge kunden råd som förenklar dennes beslutsfattande. Vilket genererar långsiktiga kundrelationer.

Ett stort plus är att du gärna ständigt strävar efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Din bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande tjänst inom fordonsbranschen är meriterande. Krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Patricia Meijer 0322-78933 eller maila på patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdatum är 2019-08-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 aug 2019 (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.