Servicerådgivare till vår skadeverkstad

Servicerådgivare till vår skadeverkstad

Vår plåt- och skadeverkstad är en av sex auktoriserade verkstäder för aluminium i Sverige. Vilket betyder att vi har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt skadeteam.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av skadebesiktning och reparationer, vilket oftast sker genom telefoni, mail eller internet. Du tar även hand om kunden fysiskt när denne kommer till anläggningen för att besiktiga/lämna in bilen. Du ska upprätta kalkyl över skadan och att hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket, samt att lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt så att kunden förstår mervärdet av vår reparation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Utföra skadebesiktning med kund
  • Upprätta en kalkyl i Cabas och planera in reparation.
  • Göra besiktningar vid garantifall.
  • Slutfakturera färdiga reparationer.
Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri. Erfarenhet av liknande tjänst inom fordonsbranschen är meriterande. Krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus. Meriterande är också CDVA Certifiering.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Patricia Meijer 0322-78933 eller via mail: patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2020-02-29, intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.