Reservdelstekniker

Reservdelstekniker

Nu behöver vi förstärka vårt reservdelsteam

Dina arbetsuppgifter


Vi söker nu reservdelstekniker som ska stärka vårt team ytterligare. Som reservdelstekniker hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Sysselsättningsgraden är heltid, schemalagd och tjänsten innebär 6 månaders provanställning.

Personliga egenskaper

Du är social, positiv, initiativtagande och stresstålig, samt har ett inre driv för att vilja utveckla både verksamheten och dig själv personligen. Du vill göra det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du är också strukturerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, även under tidspress.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom bildelsbranschen. Vi ser att du är enormt noggrann har ett bra ordningssinne men framförallt att du gillar att leverera service till interna så som externa kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Volkswagen Groups märken eller annan erfarenhet från bilbranschen. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Datakunskaper såsom Etka, Automaster, och Cabas är meriterande. Ett plus är att du har ett stort intresse för sociala medier och att arbeta med detta marknadsföringsmässigt.

Ansökan:

Urval kommer att ske löpande, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2022-08-07, intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

För ytterligare information om tjänsten kontakta, Martin Johansson, Reservdelschef, telefon 0322-78923, mail: martin.johansson@borjessonsbil.se eller Patricia Meijer, Servicemarknadschef, telefon 0322-78933, mail: patricia.meijer@borjessonsbil.se

Ansök via Börjessons karriärsida: www.borjessonkoncernen.teamtailor.com/

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.