Plåt/Karosseritekniker/Mekaniker

Plåt/Karosseritekniker/Mekaniker

Vi söker förstärkning till vårt team på skadeverkstaden

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget. Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Arbetsuppgifterna

Arbetsuppgifterna består av att utföra fackmannamässiga reparationer, felsökning på Volkswagen/Audi/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar. Vi är certifierad skadespecialist vilket innebär att vi alla arbetar på ett spårbart sätt i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Datakunskaper såsom Etka, Automaster, och Cabas är meriterande.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Tobias Jonasson 0322-78928 eller maila på tobias.jonasson@borjessonsbil.se alternativt Patricia Meijer 0322-78933 eller maila på patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2022-08-07, intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Ansök via Börjessons karriärsida: www.borjessonkoncernen.teamtailor.com/

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.