Plåt/Karosstekniker till vårt team på verkstaden i våra nya lokaler i Alingsås

Plåt/Karosstekniker till vårt team på verkstaden i våra nya lokaler i Alingsås

Vill du arbeta med några av världens häftigaste bilmärken?

Vi söker en Plåt/Karosseritekniker/mekaniker till vårt team på verkstaden i våra nya lokaler i Alingsås

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Arbetsuppgifterna består av att utföra fackmannamässiga skadereparationer, felsökning på Volkswagen/Audi/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar. Vi är certifierad skadespecialist vilket innebär att vi alla arbetar på ett spårbart sätt i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta:

Peter Taari 0322-65 35 43
eller maila på peter.taari@borjessonsbil.se alternativt

Patricia Meijer 0322-78 933
eller maila på patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2018-08-31, intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare. Ansökan skickas per e-post till jobb@borjessonsbil.se

Märk din ansökan med "Plåt/karosseritekniker/mekaniker
/BBA"
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.borjessonsbil.se
Sista ansökningsdag 19 aug (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinans. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 på alla våra driftställen och arbetar med ett långtgående miljöarbete enligt ISO 14001.

Idag befinner sig Börjessons på flera orter, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Hässleholm, Östra Ljungby, Klippan, Alingsås, Karlshamn och Karlskrona. Börjessons är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Våra ledord Service - Kunskap - Trygghet kännetecknar vårt förhållningssätt gentemot våra kunder och kollegor.