Personbilstekniker/mekaniker till vårt team

Personbilstekniker/mekaniker till vårt team

Vill du arbeta med några av världens häftigaste bilmärken?

Vi söker en personbilstekniker/mekaniker till vårt team på verkstaden i Alingsås.

Personlighet
Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Arbetsuppgifterna
Arbetsuppgifterna består av att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen/Audi/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta:
Anders Bondesen 0322–65 35 47 eller maila på anders.bondesen@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2019-01-31, intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Ansökan skickas per e-post till jobb@borjessonsbil.se. Märk ansökan med "Personbilstekniker/mekaniker/BBA"
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://borjessonsbil.se
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 1,5 miljarder kronor med över 300 anställda och består av olika bolag som alla är marknadsledande på respektive ort.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Klippan, Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Ängelholm och Östra Ljungby.
Börjessons är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.