Mekaniker / Servicetekniker fordon

Mekaniker / Servicetekniker fordon

Autohallen Husbilar

Vi söker nu en Mekaniker/Servicekniker för en heltidstjänst till vår anläggning i Alingsås. Arbetsuppgifter består i funktionskontroll, reparationer, garantiarbeten, installationer och leveranser av husbilar. I rollen som mekaniker/servicetekniker har du regelbunden kontakt med våra kunder och övrig personal på anläggningen. På anläggningen i Alingsås är det 6-8 personer som arbetar, både försäljning och eftermarknad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning eller liknande. Även snickarerfarenhet är en fördel. Vi ser att du är en person med några års erfarenhet av att jobba i verkstad. Du är positiv, ansvarstagande och engagerad och utför dina arbetsuppgifter noggrant. Du har ett intresse för fordon och teknik, intresse för husbilar och campingliv är ett stort plus. B-körkort är ett krav. C-kort är meriterande.

Vi erbjuder en tjänst med varierat arbete där större del utförs i servicearbete med husbilar, dialoger med våra kunder, planering och diverse administration.

Viktigt att du delar våra värderingar i form av glädje, ansvar, engagemang och laganda. Vi jobbar som ett team tillsammans!
Mer info
Kontaktperson Andreas Hermansson
Telefon 0727444415
Email Mejla Andreas Hermansson
Område Alingsås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autohallenhusbilar.se
Sista ansökningsdag 7 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autohallen Husbilar är ett av de ledande företagen i Sverige inom försäljning och service av husbilar. Vi är exklusiv importör för McLouis, Eura Mobil och Karmann Mobil och har verksamhet i Kungsängen, Alingsås, Lomma och Karlstad. Genom inbyten säljer Autohallen även begagnade husbilar och husvagnar.

McLouis är ett av Sveriges snabbast växande husbilsmärken och kända för sin kvalitet och design. Eura Mobil husbilar tillhör en av de ledande tillverkarna av högklassiga husbilar. Karmann Mobil är något mindre än vanliga husbilar och gör att man enkelt kan ta sig fram på smala vägar och in i städer.

Efterfrågan på våra husbilar ökar stadigt och vi söker en mekaniker med tillträde snarast möjligt. Vänligen skicka din ansökan med CV och personligt brev till andreas@autohallenhusbilar.se