Brandlarmstekniker/Driftsättare sökes till Assemblin El Alingsås

Brandlarmstekniker/Driftsättare sökes till Assemblin El Alingsås

Vill du bli en del av vårt säkerhetsteam i Alingsås?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Vi söker en brandlarmstekniker/driftsättare till vår säkerhetsavdelning.

Avdelningen består att ett härligt team i olika åldrar och med olika erfarenheter. Vi arbetar bl. a med brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, CCTV, talat utrymningslarm, lås och antenner.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du har erfarenhet av service och driftsättning av brandlarm/säkerhet samt kunskap om regelverket SBF 110. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Det är viktigt att du har datorvana då det ingår en del dokumentation i tjänsten. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Det är meriterande om du är Behörig ingenjör för Brandlarm

Fabrikat vi arbetar med är bl. a Schneider, Ziton och Consilium.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-03-31.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Sebastian Olsson på nummer 010-472 42 13 eller e-post

sebastian.olsson@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Olsson
Telefon 070 943 90 17
Område Alingsås
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)