Kökssäljare till Beijer Alingsås!

Kökssäljare till Beijer Alingsås!

Beijer Alingsås söker nu efter sin nästa kökssäljare att komplettera säljteamet med. Är du en driven och engagerad säljare med intresse av köksförsäljning? Trivs du i en säljroll där fokus ligger på att skapa långsiktiga och utvecklande relationer? Missa då inte denna chans. Beijer söker nu dig som vill bli del av satsningen inom köksförsäljning.

Som Kökssäljare
på Beijer arbetar du huvudsakligen med försäljningsutveckling av kök och köksförsäljning till företagskunder samt konsumenter. Det dagliga arbetet präglas av mycket kundkontakt och nära samarbete med övriga interiörsäljare på Alingsåsfilialen.

Arbetsuppgifter:
  • Designa, rita och sälja interiörlösningar, både mot företagskund och konsument
  • Ge professionella råd kring val och användning av produkter
  • Proaktivt försäljningsarbete utanför filialen
  • Order, offerthantering & uppföljning
  • Ansvar för hela varuflödet inkl eventuella garantiåtaganden
  • Säkerställa att varor som kund har beställt levereras tillkund enligt offert
Vem är du?
Vi söker dig med ett starkt driv och intresse för köksförsäljning. Köksinriktningen är något du trivs med och har en motivation för. Du ser en utmaning i varje möjlig affär, är kommunikativ, lätt för att skapa ett förtroende hos kunden och har ett stort lösningsorienterat sinne. Egenskaper du besitter är resultatinriktad, positiv, flexibel, prestigelös och duktig på att etablera goda kundrelationer.
Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor där du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete inom kök, gärna med erfarenheter av Marbodal kök.

Vi erbjuder dig:
En utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Placeringsort och utgångspunkt Alingsåsfilialen, kundbesök vid behov.

Om du vill arbeta i en organisation tillsammans med personer som har lika höga ambitioner att lyckas som du, tveka inte att söka! Välkommen med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Kök, inredning, interiör, köksförsäljning, region, försäljning, innesäljare, innesälj, kundportfölj, kundansvar, företagssäljare, proffsäljare, inköp, order, leverans, offert, byggmaterial, rådgivning, retail, regional sales responsible

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.