Butik- och lagersäljare till Beijer Alingsås

Butik- och lagersäljare till Beijer Alingsås

Är du en operativt driven person med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i nära team med högt i tak och med mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av lager/ butiksarbete? Då är denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu en butik- & lagersäljare till vår filial i Alingsås. I den kombinerade rollen som butik- och lagersäljare består din vardag av ovanligt mycket variation. Uppgifter du möter du på dagligen kan vara:
  • Arbeta i brädgård med lagerplock
  • Mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta till att fullfölja kundens order och köp i butik där kunden ska lämna med ett gott intryck.
  • I butiken arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder.
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
Oavsett utgångspunkt på filialen kommer ditt ansvar innebära att vara behjälplig mot våra privat- och företagskunder som besöker anläggningen, likaså som att stötta och samarbeta med såväl kollegorna i butiken, lagret och företagsförsäljningen.

Vem är du?

Som Butik- och lagersäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande samt nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med förmågan att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial från annan erfarenhet ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor. B- körkort är ett krav och det är ett plus om du sen tidigare har truckkort. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid. Placeringsort Alingsås.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 075-2412149.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland